Dag 80, León naar Hospital de Órbigo (37 km)
Door: Skippy
Blijf op de hoogte en volg skippy
28 Mei 2013 | Spanje, Hospital de Órbigo
Welterusten pelgrim Fred.
"Skippy"
28 Mei 2013 - 22:09
Wim Vervoort:
Hallo Fred,
Veel succes op je verdere tocht.
Blijf je volgen -
28 Mei 2013 - 22:18
Maddy:
He Fred,
Is er zich iets moois aan het ontwikkelen?
Veel succes en plezier verder.
28 Mei 2013 - 22:44
Imi:
Komt mijn droom dan toch uit?
Veel plezier en laat het niet lopen. -
28 Mei 2013 - 23:00
Wim D'r Generaal:
Hoi Fred,
Net nu alles als puzzelstukjes begint te passen, het weer beter wordt, de vaart er in zit, het plezier is vergroot, er geen pijntjes meer zijn, nu dit. Jammer voor jullie drietjes dat dit op deze wijze voor alsnog moet eindigen. Maar ik weet dat deze trouwe cavalier ergens zal wachten (Gentleman for ever)
Hou je geest in ieder geval fris voor de komende dagen.
Succes en veel plezier bij deze ''laatste loodjes''. -
28 Mei 2013 - 23:05
Roy:
Je had gelijk in je sms-je. Dit verslag is voer voor roddels aan de koffietafel. hahaha.
Maar knap dat je weer 37 km probleemloos hebt afgelegd. Verder kan ik alleen maar zeggen, haal het maximale uit je Camino. In welk opzicht dan ook.
Gr. Roy -
28 Mei 2013 - 23:19
Rimca:
Ha die Fred!
Het wordt steeds spannender bij jou! Geniet er van, als jij nu een paar korte etappes loopt en de dames wat langer, dan zijn jullie weer snel herenigd! Hopen dat de teen van Julia snel geneest!
Groetjes, Rimca -
28 Mei 2013 - 23:22
Frans Verhaag:
Hallo Fred,
na een tip van Wim en Helma ook jouw blog ontdekt, op de valreep blijkt want je bent al op zo'n 90% van de route. Moet wel een ongelofelijk indrukwekkende ervaring zijn. Bidden met je voeten lees ik wel eens.
Ook het achterstevoren lezen van je blog is trouwens een aparte ervaring, zegt de film Memento je iets?
De OLS voorbereidingen zijn in volle gang. Zaterdag bedevaart naar Heppeneert voor goed weer tijdens het OLS. Ik realiseer me dat het minder dan 1% van jouw afstand is, maar met 100 personen wordt er samen voldoende met de voeten gebeden zullen we maar zeggen. Samen met de St. Antoniuskaars die jij meedraagt zou 't het goed moeten komen.
Trouwens, als ik de ontwikkelingen zo lees, rijst bij mij de vraag of je nog een extra tribunekaart nodig hebt?
VeuropSjöt -
29 Mei 2013 - 02:36
Rebecca Peeters:
Hoi Fred,
Wat een verhalen en zo mooi om te lezen.
Je maakt jouw verslagen steeds spannender.
Het zijn niet meer alleen avontuurverhalen, maar nu ook ineens romans. Hihi
Zoals ik altijd zeg:"Alles kump good!!" & "Geneet van 't laeve!!"
Super prestatie & je bent al zo ver gekomen.
Pascal & Rebecca
en eine dieke knoevel van Dean
O ja, heb jij 11 augustus al iets gepland?
Dan is namelijk ons 1e schuttersfeest als koningspaar in Maasbracht-Beek.
We zouden het heel leuk vinden als jij dan aanwezig bent.
29 Mei 2013 - 09:47
Niek Vroemen:
Fred,
Je ziet toch dat de zon niet elke dag kan schijnen maar ik vind het rot voor je dat je de twee meiden hebt moeten "achterlaten", maar wie weet ze komen je toch wel weer tegen.
Voor morgen veel succes een leuke wandeling en hou de moed erin.
Slaap ze en tot morgen. Groetjes
Niek -
29 Mei 2013 - 11:16
Jan Stevens:
Hallo Fred
Dit is de ECHTE CAMINO
Mooie ontmoetingen, close samen optrekken en lief en leed delen op de Camino, maar ook het LOSLATEN is een onderdeel van je tocht
Vanaf Hospital de Orbigo is het nog exact 282 km naar Santiago, dus het einde komt nu wel erg snel nabij, maar voorbij is je CAMINO nooit van je leven meer. Pracht prestatie van je Fred
Zeker gaan slapen in de herberg in CACABELOS naast de kerk. (is vanaf Orbigo 87 km)
Allemaal 2 persoonskamertjes met 2 een persoonsbedden.
En in Cacabelos ca 300 meter terug over de brug, liggen enkele zeer goede restaurantjes met super lekker rode wijnen.
Gezien je conditie en je eigen woorden dat lopen bijzaak is geworden, zou ik dus gewoon ook maar doorlopen naar Finistera en Muxia, super mooi en zeker bij een mooie zonsondergang aan de Kaap een mooie afsluiting straks (over c.a. 10-12 dagen ??) van je onvergetelijke pelgrimstocht en wie weet heeft ook jou het Caminovirus aangestoken !!??
met pelgrimsgroeten
Jan Stevens -
29 Mei 2013 - 12:44
Schutterij St. Antonius Stramproy:
Hallo Fred,
Het einde komt voor jouw in zicht. Blij dat het er bijna op zit?
Voor ons is het nu ook aftellen geblazen totdat de eerste activiteiten rondom het OLS gaan beginnen.
Zaterdag gaan we lopend, fietsend en met de auto naar Heppeneert.
Bidden voor goed weer tijdens alle OLS-activiteiten.
We hoeven (gelukkig!) niet zo ver te gaan als jij.
Veel succes nog tijdens de laatste loodjes en we zien je graag terug op het OLS in Stramproy.
schutterij St. Antonius Stramproy -
29 Mei 2013 - 14:46
Wim En Helma Weegels:
Hoi Fredje,
Na sneeuw, wind, regen en zon nu "love in the air" ?????
Groetjes uit Stramproy,
Wim en Helma
29 Mei 2013 - 15:14
Maartje :
Hey Skippy,
Waat leas ich den noe allemoal???
Waar blijven de foto's??? ;-)
Grtz Maartje