Dag 60, Sauveterre-de-Béarn naar Ostabat (28 km)
Door: Skippy
Blijf op de hoogte en volg skippy
08 Mei 2013 | Frankrijk, Ostabat-Asme
Morgen alweer de laatste volle wandeldag in Frankrijk. Het gaat dan 21 km naar St. Jean-Pied-de Port. Dit wordt andermaal een mijlpaal voor mij. Ik kijk er al naar uit om door de poort van St, Jacques te lopen.
Welterusten pelgrim Fred.
"Skippy"
08 Mei 2013 - 23:16
Patrick Ten Have:
Hey Pelgrim,
Ontzettend veel succes morgen met je tocht naat St. Jean-Pied-de-Port. Geniet ervan !!!!
Ook deze mijlpaal ga je halen.
Wees gegroet,
Patrick -
09 Mei 2013 - 08:25
René:
Hoi Fred,
Spanje in het vizier. Dit en andere mijlpalen wachten je nu. Ga door, vooral ook met genieten van route, contacten en je bourgondische manier van reizen. Je bent goed bezig er iets héél moois van te maken!!
Veel wandelplezier!
René -
09 Mei 2013 - 09:18
Jolanda:
Hey Fredje,
Geniet nog even van je laatste route door Frankrijk en dan ben je alweer een grens over.
Ik geniet iedere ochtend tijdens mijn ontbijt van jou avontuur. Zo te lezen geniet jij ook iedere dag van je tocht en de "laatste meters" van je route naar het café voor een biertje.
Voorzichtig in de Pyreneën, maar je bent wel wat gewend als echte bergbeklimmer.
Tot morgen,
Jolanda. -
09 Mei 2013 - 09:46
Jan Stevens:
Hoi pelgrim Fred
Je mag je al bijna een veteraan-pelgrim gaan noemen. Je gaat als een "speer"
Zo te lezen heb ik niets teveel gezegd van deze refugio bij de Bask in Ostabat.
Ook zie ik dat je goed op schema ligt, maar slechts 4 dagen achter op je planning. Maar laat dat geplande schema maar los, loop en blijf genieten. Want wat is een schema, dat is slechts een hulpmiddeltje voor je route, niets meer en niets minder.
Straks dus slapen in L'Esprit du Chemin, prachtig, alweer een doel bereikt doe ze in StJPdP de groeten en dan op voor de laatste 800 km naar Santiago. Alvast voor morgen een fijne dag gewenst met het oversteken van de Pyreneeen. Ga over het pittige pad route Napoleon, en hopelijk met goed weer dan is het voor jou genieten PUUR. Succes op de echte Camino Frances en helaas voor je het weet is alles alweer voorbij. Maar een Camino is nooit over, die blijft bij je voor je hele verdere leven.
Bon Camino y ultreia
met pelgrimsgroeten
Jan Stevens
PS a.s. zondag 12 mei het eerste bondsschuttersfeest in Sittard (st.Rosa) met helaas schieten op kogelvangers !! -
09 Mei 2013 - 10:11
Niek Vroemen:
Hé Fred,
Geweldig om jouw blog te lezen het enthousiasme straalt er gewoon vanaf . Fantastisch en morgen naar StPdP dat belooft ook een geweldige dag te worden en weer een mijlpaal voor je. Ik wens je een goede nachtrust toe na een leuke avond natuurlijk en voor morgen weer een geweldige dag.
Tot morgen en groetjes,
Niek -
09 Mei 2013 - 20:56
Peregrinofrans:
Bonsoir Pèlerin Fred,
Je schiet al aardig op! Je bent vandaag naar je laatste overnachting gelopen, evenwijdig aan de D933, in Frankrijk. Dat is een mooie mijlpaal! En morgenochtend loop je lekker naar boven, de Pyreneeën, in.
Geniet van elke stap...
Bon Camino, -
09 Mei 2013 - 21:22
Gwen:
Hoi Fred,
Geniet van je laatste kilometers in Frankrijk en op naar Spanje! Ole ......
Wanner ga je er boek uitbrengen van je mooie verhalen, ze worden steeds poëtischer!
Grtn Gwen