Dag 15, Cumieres naar Montmort-Lucy (27 km)
Door: Skippy
Blijf op de hoogte en volg skippy
24 Maart 2013 | Frankrijk, Montmort-Lucy
We hebben zojuist redelijk gegeten, een salade van rijst en paprika en daarna beef met aardappel. Het leek veel te hebben van resten aangevuld met stokbrood. Echt gezellig aan tafel was het, ze waren vooral onderling (man, vrouw en dochter) bezig. Als toetje gaf het een zelf gebakken koek van framboos en rabarber. Na het eten afscheid genomen, we besluiten trouwens naar Sezanne te gaan (33 km). Een plaats zojuist geregeld bij hotel Le Relais.
Welterusten pelgrim Fred.
"Skippy"
24 Maart 2013 - 22:28
Fietspelgrim2008:
Hotel 'le Relais Champenois' in Sezanne: Grand Luxe! Krijg je geen spijt van. En om te eten kan ik je restaurant La Mezzanine warm aanbevelen. Ligt een beetje verscholen, op de hoek van de Place de la Republique, boven de patisserie La Bonbonniere.
Veel plezier. -
24 Maart 2013 - 22:52
Roy:
Hoi Fred,
Tegen de tijd dat je dit leest zul je wel zijn aangekomen bij je hotel en als ik het goede hotel gegoogled heb zit je daar niet verkeerd. Verder kan ik je dan nog de "Fontaine St Blanchard" in Sezanne aanraden, het water van deze fontijn helpt als je last hebt van je gewrichten óf nieren. Maar pas op, als je zwanger bent en dit water drinkt wordt het wrs een jongetje. Je bent gewaarschuwd!
Gr. Roy -
25 Maart 2013 - 09:42
Monique:
Hoi Fred,
Nou dat hotel ziet er mooi uit, hier zul je wel goed slapen, en heerlijk eten.
Wandel ze voor vandaag en geniet van de omgeving, pas op met te veel champagne.
Anders loop je de verkeerde kant uit.
Groetjes Monique -
25 Maart 2013 - 14:36
Jan Maurits:
Dag Fred, na Sézanne kun je prima slapen bij de broeders van Maison Paroissiale , te Mery-Sur-Seine , halverwege Troyes .Zij hebben de sleutel van het gemeenschapshuis,daarin een mooie kamer met twee bedden ,dacht ik ,en een warme douche. Eenvoudig ontbijtje , maar de bakker is vlakbij het huis en om 7 uur open .(choco-broodjes??) De broeder die mij hielp was één van de meer bijzondere mensen van mijn tocht. Hij is iets van in de 70 , loopt krom en spreekt Duits , een Elzasser. Kosten = donatie. Ultreia ! Mvg,Jan. -
25 Maart 2013 - 18:51
Monque Weling:
Ha die Fredel,
Je gaat steeds verder Frankrijk in, knap hoor. Ik sta ervan te kijken hoeveel mensen op je blog tips voor je hebben aan slaapplaatsen en restaurantjes. Met wie loop je samen by the way, want dat kan eventjes niet opmaken uit je blog?
Verstandig dat je de route gaat aanpassen. Het heeft geen zin om stijf vast te blijven houden aan iets, als de omstandigheden zo bar en boos zijn.
We zijn allemaal vreselijk trots op wat je aan het bewerkstelligen bent.
Waldmansheil und liebe grusse, Monique.