Dag 71, Villambistia naar Cardenuela Riopico 30 km
Door: Skippy
Blijf op de hoogte en volg skippy
19 Mei 2013 | Spanje, Cardeñuela-Ríopico
Welterusten pelgrim Fred.
"Skippy"
20 Mei 2013 - 08:09
Jolanda:
Hey Fredje,
Stuur die loodgieter dan ook meteen eens eventjes door !
Jongen wat een prachtige prestatie heb je ondertussen geleverd. Ik geniet dagelijks van je avonturen en je survival daar op je pad.
Ben je wel een beetje voorzichtig als je over de modderige paden loopt en zeker in bergachtige stukken.
Troost je, na alle regen gaat zeker weer eens het zonnetje schijnen......maar helaas weet ik niet wanneer.
Heel veel succes op je verdere tocht en tot morgen.
Jolanda. -
20 Mei 2013 - 08:11
Rolf En Janine:
Lieve Fred, wat balen en vervelend met zoveel regen... Maar hou de moed erin: na regen komt....! En met al die gezellige mensen en die heerlijke wijn moet dit toch wel lukken, niet? We kunnen het nog steeds niet geloven dat je reeds in Spanje zit, petje af! We zijn trots op je! Je kunt het! Liefs Rolf en Janine -
20 Mei 2013 - 10:20
Niek Vroemen:
Fred,
Natuurlijk jammer van al die regen maar als pelgrim krijg je natuurlijk ook niet altijd goed weer om te lopen. Toch vind ik dat je het prima voor mekaar hebt en fantastisch gelopen hebt. Volhouden Fred je einddoel komt langzaam maar zeker in zicht.
Voor morgen een fijne wandeldag met goed weer toegewenst en amuseer je maar want dat is je tot nu toe ook gelukt.
Slaap ze en tot morgen. Groetjes,
Niek -
20 Mei 2013 - 14:14
Wim En Helma Weegels:
Hoi Fredje,
Niet te geloven, je loopt zo'n beetje al de tocht door de regen, om voor ons een kaars op te steken voor mooi weer met het OLS. Dat moet toch goed komen......
Groetjes Wim en Helma -
20 Mei 2013 - 15:13
Kiki:
Hoi Fred.
Ik en Sem waren gisteren naar mondeverde
Geweest het was er super leuk.en we
Hadden nog buiten gespeeld tot de volgende
Keer groetjes Kiki en Sem. -
20 Mei 2013 - 15:18
Fijnautjes:
Hoi Fred,
Gisteravond, 19 mei was bij het programma Kruispunt een onderwerp gewijd aan de Camino.
Hier werden pelgrims geïnterviewd die de camino aan het lopen waren. Komende zondag komt er weer iets bij het programma Kruispunt ( Ned. 2). Dus allemaal kijken die dit lezen.
Groetjes -
20 Mei 2013 - 16:41
Iné:
He Fred.
Goh dat schiet al op zeg. Nog "maar "500 km , op en neer naar mijn zus ( ze woont in Hoorn)
Alleen wat slechter begaanbaar terrein lijkt me.
Maar niets lijkt te moeilijk voor je.
Ik zou zeggen geniet en ga zo door met deze geweldige tocht.
Groet van Iné -
20 Mei 2013 - 16:59
Luc:
Hoi Fred,
Prachtig om zo vanaf afstand jouw tocht te kunnen volgen. Je levert een enorme prestatie!
Zorg je wel dat de St.-Antoniuskaars droog blijft, anders krijg je hem in Santiago niet aan het branden ;-)
En geniet na alle wandelinspanningen maar even gerust van de prachtige stad Burgos. Echt de moeite waard, ik ben er ooit eerder geweest.
Doe voorzichtig op modderige paden; veel doorzettingsvermogen en goed weer gewenst op je tocht.
Met schuttersgroet,
Luc Wolters