Dag 99, Fisterre naar Santiago
Door: Skippy
Blijf op de hoogte en volg skippy
16 Juni 2013 | Spanje, Santiago de Compostela
Welterusten pelgrim Fred.
"Skippy"
16 Juni 2013 - 23:47
Josien:
Hoi Fred,
Je hebt je tocht erop zitten nou jij bent een hele ervaring rijker, dit neemt je niemand meer af.
Dadelijk terug naar de alle daagse dingen weer.
Nou dan hoop ik je weer vlug te zien en ik denk meer mensen.
p.s. geniet nog van je laaste weken.
Gr Josien
17 Juni 2013 - 08:15
Patrick Ten Have:
Hey Pelgrim,
Je wandeltocht zit erop !!! Je hebt alle wandeldoelen gehaald, en hopelijk ook je andere doelen waarvoor je deze tocht bent gaan lopen. Als ik alles zo op een rij zet van je blog denk ik dat ook dat zeker gelukt is.
Tijdens de tocht heb je al veel genoten, en nu nog een paar dagen in Santiago genieten, want dat heb je wel verdiend.
Fred ga Genieten met een grote zachte G !!! We zien je wel weer verschijnen!
Wees gegroet,
Patrick -
17 Juni 2013 - 08:28
Bas De Wit:
Fredje .... Proficiat kerel !!!! petje af voor je tocht en zowel je blog !!!!
Geniet nog van je vrije tijd daaro .
Grtz -
17 Juni 2013 - 10:35
Niek Vroemen:
Fred,
Ja je bent nu pelgrim af maar wat je allemaal hebt meegemaakt , fantastisch zowel leuk alsook emotioneel alsook verdriet. Eigenlijk is dit alles wat in een camino thuishoort m.i. Ik vind het in een woord geweldig wat je hebt gepresteerd en hierover kun je je leven lang over vertellen want er zijn niet zoveel pelgrims die van huis uit in een stuk door naar SdC lopen maar jij bent er een van. Nogmaals PROFICIAT en geniet nu maar als toerist nog enkele dagen in Santiago het is je van harte gegund. Veel plezier en misschien wel tot ziens met groeten uit Stevensweert.
Niek -
17 Juni 2013 - 11:51
Monique Weling:
Hallo Fredel,
Ik hoop dat je als toerist wel nog een paar dagen Spaanse zon krijgt, die je las pelgrim toch hebt moeten ontberen.
Super prestatie Fredel, echt chapeau!
Laat in je blog weten wanneer je naar huis komt, dan kunnen we een ontvangstcomitee regelen!
Geniet nog van je laatste vakantiedagen en tot gauw. -
17 Juni 2013 - 12:14
Wim En Helma:
Hoi Fredje,
Het zal wel even wennen voor je zijn om binnenkort weer je "normale" leven te moeten volgen. Maar ook dat lukt je wel ! Geniet nog van een paar mooie welverdiende dagen en we zien ons op het OLS.
Alvast een goede terugreis gewenst en groetjes vanuit Stramproy.
Wim en Helma -
17 Juni 2013 - 13:45
Cindy:
Hoi Fred,
Proficiat met een mooie prestatie!! En nu lekker even genieten....
Groetjes Cindy -
17 Juni 2013 - 17:49
Frans:
Fred,
Gefeliciteerd met je prestatie!
Ik ben 14 juni thuis aangekomen, met vliegtuig, nadat ik eerst in Finisterre ben geweest.
Ga je nog door naar Porto?
Frans -
17 Juni 2013 - 20:07
Madeleine:
Hoi Fred
Geweldige prestatie. Ik doe het je niet na!!! Inderdaad je voeten hebben je naar je einddoel gebracht. Dus blijf ze goed verzorgen.Geniet nog van de Spaanse cultuur, het lekkere eten en de wijntjes . Jammer dat je niet op MAA landt, anders had je daar een overweldigend welkom gehad, maar Charleroi is een beetje uit de richting. Ik begrijp dat je volgende week weer op het lab verschijnt en we zijn allemaal benieuwd hoe je je verdere leven gaat inrichten. Er wordt druk gespeculeerd!!!
veel plezier nog in Santiago en voor woensdag bon viaje.
groetjes en tot volgend week, Madeleine