Dag 41, Flavignac naar La Coquille ( 31 km.)
Door: Skippy
Blijf op de hoogte en volg skippy
19 April 2013 | Frankrijk, La Coquille
Welterusten pelgrim Fred.
"Skippy"
19 April 2013 - 22:39
Fieny:
Fred wij hopen dat je op je pelgrims tocht meer van deze mooie routes met mooi weer en leuke mensen en goed onderkomen en heel lekker eten zult vinden je verdiend het .
Wij genieten hier ook van mooi weer en wandelen met de hond alleen geen abdij bier als beloning achter af.
morgen gelukkig een kortere route en meer tijd voor een lekker biertje .
Droom lekker tot morgen
de Borntjes -
19 April 2013 - 22:43
Patrick Knoben:
Hoi Fred, net terug van de afscheidsreceptie van Jos Michels. Ik miste je wel als hoffotograaf. De kilometers vliegen voorbij en ik lees graag je dagverslagen. Ik wens je nog alle goeds. Groeten Patrick -
19 April 2013 - 22:43
Marielle:
Hoi Fred,
Wat (alweer) een mooi verhaal .
Leuk om te lezen dat je vandaag zo hebt genoten.
Ik hoop dat je nog veel van zo'n dagen gaat beleven.
Succes verder. Groetjes
19 April 2013 - 23:15
Monique:
Hoi Fred,
Ik heb vanochtend de schoenen opgestuurd. Dus als alles goed gaat zijn ze na het weekend gearriveerd op de plaats van bestemming. Hier kunnen ze dan op je wachten. En dus genieten van de laatste rust. Geniet van de korte etappes en een fijn weekend.
Groetjes Monique, Maurice, Kiki en Sem -
19 April 2013 - 23:26
Roy:
Hoi Fred , leuk om te lezen dat je vandaag zo genoten hebt van je etappe. Hopelijk volgen er de komende weken nog een paar van zulke dagen.
Gr. Roy -
20 April 2013 - 15:30
Niek Vroemen:
Fred,
Heerlijk om te lezen dat je een superdag hebt gehad. Ik hoop dat er nog vele van deze dagen zullen volgen.Blijf genieten en wandel lekker met hopelijk goed weer. Veel succes weer en tot morgen.
Groetjes
Niek -
20 April 2013 - 17:05
Monique Weling:
Hallo Fredel,
Volgens mij begin je langzaam te wennen aan het Pelgrimsritme en -leven. Super dat je zo in je omgeving kunt opgaan dat je de rest helemaal vergeet. Very Boedha!
Fijn weekend Fredel,
Waldmansheil und liebe grusse, Monique.