Dag 75, Boadilla Camino naar Carrion Condes 27km
Door: Skippy
Blijf op de hoogte en volg skippy
23 Mei 2013 | Spanje, Carrión de los Condes
Welterusten pelgrim Fred.
"Skippy"
23 Mei 2013 - 22:02
Fieny:
Hallo Freddy leuk dat je zo gezellig hebt met die leuke vriendinnen!!!!! maar met zoveel rode wijntjes slaap ik ook goed alleen sta ik dan niet om 6.00uur op
veel lieve groetjes en wandel ze morgen
de Borntjes -
23 Mei 2013 - 22:48
P. Ten Have:
Hey Pelgrim,
Alle dagen op je tocht zijn byzonder. Alleen zijn er voor jou een paar extra byzondere dagen !!! Geniet van elke dag die je meemaakt, en bepaal zelf de byzonderheid ervan.
Goed te lezen dat er mede pelgrims zijn die op speciale momenten even die speciale aandacht hebben.
Je gaat hartstikke goed. Veel succes de dagen en GENIET !!!!!
Wees gegroet,
Patrick -
23 Mei 2013 - 23:06
Monique:
Hoi Fred,
Het is inderdaad een bijzondere dag, ik heb dan ook vandaag een bloemetje neergezet op het graf van pa en ma. Het ziet er goed uit. Goed dat je er even bij stilstaat. Maar morgen weer verder naar je einddoel, dit komt steeds dichterbij. Nog een dikke 400 km. Succes en geniet van alles wat je doet en tegenkomt
Vandaag hebben Sem en ik een etappe van de avondvierdaagse gelopen, gelukkig droog. Gisteren hebben we met ons vieren gelopen. En morgen blarenbal.(binnen).
Slaap goed en groetjes
Monique -
24 Mei 2013 - 01:04
Iris:
Gelukkig is het weer daar beter aan het worden.
Ik zie al dat het glaasje wijn een fles is geworden. ;)
Geniet van je reis.
Groetjes imi -
24 Mei 2013 - 18:38
Niek Vroemen:
Fred,
Op de eerste plaats vind ik het goed te lezen dat je aan je ouders denkt en ook hiervoor is de pelgrimstocht.
Verder is het fantastisch te lezen dat je fijn gezelschap hebt en je goed met deze meiden kunt praten.
Ik wens je voor morgen een fijne wandeltocht met goed wandelweer en je bent in goed gezelschap dus dat gaat ook weer lukken. Veel plezier en geniet ervan. Slaap ze en tot morgen.
Groetjes
Niek